Mokymai Prezentacijos Auditorijos Video mokymai Registracija
 

Mokymai ir konferencijos

Mokymu sritys

Mokymai profesijoms

Vyksta miestuose



Juslinė analizė pieno ir mėsos gaminiuose: atlikimo technika, reikalavimai laboratorijai, įrangai ir vertintojams, tyrimų metodai

Seminaro metu sužinosite

09:30 - 09:45
Dalyvių registracija.

09:45 - 10:00
Pasitikimo kava + eksperimentas.

10:00 - 12:00
Sąvokos, naudojamos juslinės analizės metodikoje, jusliniai organai, jų anatominė sandara, pagrindiniai produktų požymiai, juslinės analizės atlikimo technika.

Praktinė užduotis:
eksperimentas su maisto gaminiu;
mokomieji mėginių pavyzdžiai.
Reikalavimai juslinių tyrimų laboratorijai ir įrangai.

Patalpų projektavimas, kokios pagrindinės sąlygos taikomos laboratorijai, kokios priemonės reikalingos.

Vertintojų paieška, atranka, apmokymas, kalibravimas.

Vidinė ar išorinė paieška, reikalavimai kandidatams į vertintojus, atrankos etapai, juslinių gebėjimų tikrinimo testai, jų paruošimas, vertinimo kriterijai, atrinktų vertintojų tikrinimo rekomendacijos.

12:00 - 13:00
Pietų pertrauka.

13:00 - 14:15
Vertintojų paieška, atranka, apmokymas, kalibravimas (tęsinys).

Praktinė užduotis:
spalvų rikiavimas;
konsistencijos rikiavimas;
kvapų identifikavimas;
skonių rikiavimas.

14:15 - 14:30
Kavos pertraukėlė.

14:30 - 16:00
Pagrindiniai juslinių tyrimų metodai

Skirtumų testai (trijų testas, du iš trijų testas, porinio lyginimo testas, “A“ – “ne A“ testas).

Praktinė užduotis:
skoniai – trijų testas.

Aprašomasis testas.

Praktinė užduotis:
aprašyti mėsos gaminį.

Pieno ir pieno produktų juslinis vertinimas.

Praktinė užduotis:
įvertinti balais ir/arba aprašyti pieno gaminį.

Kalba

Lietuvių

Organizatorius

UAB "AVGO Group"

UAB "AVGO Group"

Mūsų tikslas – tobulinti žmogiškuosius išteklius, kelti darbuotojų kvalifikaciją orgazinuojant profesionalius ...


Tikslinės grupės aprašymas

Maisto pramonės įmonių:
kokybės specialistai;
maisto technologai;
laboratorijų darbuotojai.

Mokymų sritysMaisto gamyba, Laboratorinė veikla, Maisto pramonė
ProfesijosKokybės kontrolieriams, Laborantams, Kokybės vadovams, Maisto technologams
Data2020-09-08
Trukmė7 akad. val.
Šalis, MiestasLietuva, Kaunas
AdresasMiško g. 11, viešbučio „Europa Royale Kaunas” konferencijų centre.
Kontaktai+370 600 17825
Kaina EUR (be PVM)139.00 EUR
Akcijos kaina129.00 EUR
Akcijos sąlygos*129 eur. vienam dalyviui - užsiregistravus iki vasario 28 d. **129 eur. vienam dalyviui - užsiregistravus dviems ir daugiau dalyvių iš tos pačios įmonės/įstaigos. Mokymų paslaugos PVM neapmokestinamos pagal PVMĮ 22 str.
Nuorodahttp://www.avgo.lt/mokymai/jusline-analize-pieno-ir-mesos-gaminiuose-atlikimo-technika,-reikalavimai-laboratorijai,-irangai-ir-vertintojams,-tyrimu-metodai
FailasAVGO-logo-2016_RGB_w1000px.png
Užsisakyti | Demo


Programavimo paslaugos
Apie Auditorija.lt | Paslaugos | Kontaktai | Konferencijų salių nuoma | Maistas renginiams / Catering | Klientams