Mokymai Auditorijos Kava, maistas Transliavimas Registracija
 

Mokymai ir konferencijos

Mokymu sritys

Mokymai profesijoms

Vyksta miestuose



Registracijos paraiška internetu

Moderavimas/komandinio (grupinio) darbo valdymas: psichologiniai grupės funkcionavimo aspektai

Lektoriai:
Mini Eglė Masalskienė

Lektorė turi ilgametę patirtį vedant mokymus temomis: psichologinis laiko valdymas, klientų įtakojimas, naudojant įvairius įtikinimo metodus, v... Daugiau »

Seminaro metu sužinosite

Nuotoliniai mokymai organizacijoms!
Jums tereikia turėti kompiuterį ar mobilųjį įrenginį – telefoną ar planšetę (su internetu). Artėjant mokymams el. paštu atsiųsime nuorodą prisijungimui.

PROGRAMA
• Grupė ir jos raida, atsižvelgiant į asmenų ir visuomenės (kultūros) raidą ir pokyčius: kaip veikia žmonių grupės, kaip kinta mąstysenos ir elgesio įpročiai, kokią vietą užima grupėse lyderis/moderatorius bei kokias funkcijas jis atlieka, arba ko iš jo tikisi grupė. Moderavimas ir “tradicinis” vadovavimas grupei. Universaliosios ir situacinės (atsižvelgiant į grupės raidą) grupės veiklos aktyvinimo technikos. Taip pat universalios ir situacinės vadovo ir moderatoriaus kompetencijos.

• Komandiniai vaidmenys, ir jų sąsajos su asmens charakteriu: kokias funkcijas ir kodėl prisiimame grupėje. Belbin ir kitos tipologijos. vadovaujančio grupiniam darbui asmens chrakterio įtaka tam, kokį vaidmenį jis prisiims atikti grupėje, ir kaip tai įtakos jo vadovavimo/moderavimo stiplių.

• Bendravimo įgūdžiai bei įpročiai kaip kompetencija: asmeniniai gebėjimai, ir gebėjimai skatinti ir palaikyti į dialogą orientuotus atskirų grupės narių bendravimo įgūdžius bei įpročius. Pagrindiniai bendravimo įgūdžiai (klausymas, minties išsakymas, klausimų naudojimas) ir į bendradarbiavimą grupėje orientuoti įgūdžiai, kurie svarbūs tariantis, ieškant sprendimų, kuriant naujas idėjas (laiko ir iniciatyvos paskirstymas, ankstesnio kalbėtojo minties susiejimas su paties pasisakymu, ir kt… DIAMEE metodai, pavyzdžiai, aptarimas.

• EQ (emocinės kompetencijos) lyderystėje ir moderavime: pastebėti, įvardinti emocijas ir schemas, kuriose jos dalyvauja (iš kur emocija kilo, ir ką ji skatina) ir sąmoningai pasirinkti, kaip ir kokią emociją grupėje kažkuriuo momentu norima pastiprinti. Metodai ir technikos, padedantys atskleisti, “perskaityti” , priimtina forma pateikti ir keisti emocijas. Etapai grupės darbe, kai emocijų valdymo svarba didesnė: 1)pradinis – apšilimo, susipažinimo; 2)konflikto brendimo ir atskleidimo, taip pat po jo sekančio nurimimo ir susitelkimo; 3)grupės darbo užbaigimo ar atskiro darbo etapo užbaigimo ir kt..

• Moderavimo metodai ir technikos atsižvelgiant į 1) grupės darbo tikslus ir uždavinius, 2) vadovo kaip lyderio arba vadovo kaip moderatoriaus tikslus: technikos informacijai surinkti, nuomonėms išsiaiškinti, analizei organizuoti, sprendimams priimti, įvertinimui ir kt.

Kalba

Lietuvių

Data 2021 m. spalio 20 d.
Vieta Dalyvio namuose arba darbo vietoje
Kaina 125.00 EUR

Registruotis ir papildomos informacijos galite teirautis žemiau nurodytais kontaktais.

Telefonas: 8 603 16667
El.paštas: ziniucentras.mokymai@gmail.com

Registruotis tap pat galite ir užpildydami žemiau esančią registracijos paraiškos formą.


Registracijos forma

Įmonės pavadinimas / Asmens vardas
*  
Kontaktinis asmuo (jei pildo įmonė)
Jūsų rekvizitai sąskaitai
*  
Telefonas
*  
Faksas
El.paštas
*  
Kiek žmonių dalyvautų?
*  
Dalyviu vardai, pareigos
*  
Ar reikės viešbučio? Keliems asmenims ir kuriam laikui?
Pastabos
* - Privalomi laukai
| atšaukti
Užsisakyti | Demo


Programavimo paslaugos
Paslaugos | Kontaktai | Konferencijų salių nuoma | Maistas renginiams / Catering | Bendradarbystės erdvės / Coworking spaces | Transliacija internetu | Klientams