Mokymai Auditorijos Kava, maistas Transliavimas Registracija
 

Mokymai ir konferencijos

Mokymu sritys

Mokymai profesijoms

Vyksta miestuose



Registracijos paraiška internetu

BRCGS Visuotinio maisto saugos standarto 9 versijos reikalavimų praktinis taikymas

Seminaro metu sužinosite

09:30 - 10:00
Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.

10:00 - 12:00
Įžanga, trumpa informacija apie standartą

1 skyrius. Vadovybės įsipareigojimai – Maisto saugos ir kokybės kultūros planas, pamatuojami maisto saugos tikslai, RVASVT grupės susirinkimai, organizacinės struktūra ir pavadavimas, vadovybinė vertinamoji analizė, darbuotojų konfidencialaus pranešimo aukščiausiajai vadovybei sistema, BRCGS ženklo naudojimo reikalavimai.

2 skyrius. Maisto saugos planas – RVASVT – Gairės ir principai remiantis Codex alimentarius.

12:00 - 13:00
Pertrauka.

13:00 - 14:30
3 skyrius. Dokumentų ir įrašų valdymas. Vidaus audito programa, dokumentai ir įgyvendinimas, įmonės inspekcijos. Tiekėjų patvirtinimas, išimtys ir veiklos monitoringas, žaliavų ir tiekėjų rizikos, paslaugų teikėjų patvirtinimo reikalavimai, gamybos už įmonės ribų valdymas.
Specifikacijų valdymo reikalavimai, koregavimo ir prevenciniai veiksmai, esminės priežasties analizė,
Reikalavimai atsekamumo sistemai ir išbandymui, incidentų valdymo reikalavimai, skundų valdymas.
Reikalavimai, kada įmonė privalo informuoti sertifikavimo įstaigas, esant pažeidimams.

4 skyrius. Įmonės standartai – Maisto apsauga, įmonės planai, patalpos ir judėjimo srautai, paviršiai, komunaliniai tinklai, įrengimai, naujos įrangos validacija, remontai, buitinės patalpos, cheminės medžiagos, svetimkūniai, metalo detektoriai ir X-ray, valymas, higiena, CIP, aplinkos monitoringas, atliekų tvarkymas, sugadintų produktų ir pašarų tvarkymas, kenkėjų valdymas, sandėliavimas, išsiuntimas, transportavimas.

14:30 - 14:45
Pertraukėlė.

14:45 - 16:00
5 skyrius. Produkto kontrolė – Naujų produktų projektavimas ir kūrimas, produktų ženklinimas, alergenų valdymas, produktų autentiškumas, teiginiai ir vartotojų grandinė, produkto pakavimas. Produkto įvertinimas, produktų tyrimai gamyboje ir laboratoriniai tyrimai, gyvūnų augintinių ėdalas ir pašarai gyvuliams, pirminis gyvūnų paruošimas.

6 skyrius. Proceso kontrolė – Proceso kontrolė, ženklinimo ir pakuotės kontrolė, kiekio ir svorio kontrolė. Monitoringo ir matavimo prietaisų kalibravimas ir valdymas.

7 skyrius. Personalas – mokymai, asmens higiena, sveikatos būklės kontrolė, apsauginiai drabužiai.

8 skyrius. Planas, judėjimo srautai ir didelės rizikos, didelės priežiūros, didelės aplinkos priežiūros zonų atskyrimas, specifiniai skirtingų zonų reikalavimai.

9 skyrius. Reikalavimai prekybai ne įmonėje pagamintais produktais.

16:00 - 16:15
Klausimai, diskusijos.

Kalba

Lietuvių

Data 2025 m. kovo 25 d.
Vieta Kauno g. 14, viešbutis „Comfort Hotel LT”
Kaina 129.00 EUR

Registruotis ir papildomos informacijos galite teirautis žemiau nurodytais kontaktais.

Telefonas: +370 600 17825
El.paštas: alvinas@avgo.lt

Registruotis tap pat galite ir užpildydami žemiau esančią registracijos paraiškos formą.

Organizatorius:

UAB "AVGO Group"

UAB "AVGO Group"

VIZIJA: Visi mūsų apmokyti klientai dirbs efektyviau.

MISIJA: Ieškodami efektyvesnę veiklą kuriančių naujovių...


Registracijos forma

Įmonės pavadinimas / Asmens vardas
*  
Kontaktinis asmuo (jei pildo įmonė)
Jūsų rekvizitai sąskaitai
*  
Telefonas
*  
Faksas
El.paštas
*  
Kiek žmonių dalyvautų?
*  
Dalyviu vardai, pareigos
*  
Ar reikės viešbučio? Keliems asmenims ir kuriam laikui?
Pastabos
* - Privalomi laukai
| atšaukti
Užsisakyti | Demo


Programavimo paslaugos
Paslaugos | Kontaktai | Konferencijų salių nuoma | Maistas renginiams / Catering | Bendradarbystės erdvės / Coworking spaces | Transliacija internetu | Klientams